MINOR MAJORITY

MM_13A1303_M.jpg

Minor Majority har gitt ut en haug med kritikerroste album som har solgt mer enn 180.000 eksemplarer. Alle som har et forhold til norsk pop på 2000-tallet husker hits som «Dancing in the Backyard», «Come Back to Me» og «Supergirl». Vokalist Pål Angelskår sa det så treffende i et intervju: «Vi er et ganske stillferdig rockeband som var så heldige å treffe den musikalske tidsånden på begynnelsen av 2000-tallet.»

Genre-messig oppholder Minor Majority seg gjerne i country/americana-landskapet til Ryan Adams og Jason Isbell, for i neste øyeblikk å by på storslått, svevende rock som kan sammenlignes med grupper som Midnight Choir og Tindersticks.

-   Det blir garantert en helt fantastisk konsert med disse gutta. Bandet sparer hverken på sødmen, det bittersøte eller nostalgien, avslutter festivalsjef Maiken Johansen.

Hør deg opp på lyden av Verket 2019 her.

Hans Petter Haaland