HOLLYWOOD

Hollywood_bred.jpg

Tre av sin generasjons mest bemerkelsesverdige stemmer i norsk pop, offentliggjorde for en tid tilbake at de har startet nytt band. Mikhael Paskalev, Billie Van og Jonas Alaska har slått sine stemmer sammen en gang for alle, og det splitter nye bandet Hollywood så dagens lys.  

Den storslagne og vokalsterke debutsingelen «Monster» satte bandet på kartet, og fikk oppmerksomhet både i inn- og utland. Og like etter slapp de singelen «Manikin» som beveger seg frekt i takt med storheter som Prince og blander en god dose 80-talls sci-fi med hipster pop anno 2018.

Sin livedebut hadde bandet på den kredible og TV-sendte festivalen Arte Music Festival i Paris, og nylig var bandet et av de første navnene som ble offentliggjort til Øyafestivalen her hjemme.

Debutalbumet til Hollywood ventes på deres eget label, Braveheart i 2019.

Hør lyden av Verket her.

Hans Petter Haaland