ADAM DOUGLAS

AdamDouglas 2.jpeg

Høsten 2017 tok Adam Douglas steget ut av undergrunnen og rett inn i de tusen hjem her til lands. Hver lørdag løste han nye musikalske utfordringer i Stjernekamp, og endte opp med å vinne hele konkurransen.

Før han ble allemannseie, var Douglas langt fra ukjent blant dem som er interessert i blues og soul her til lands. Med en uforlignelig vokal og gitarferdigheter i toppklasse, har han imponert et bredt publikum fra han turnerte brune kneiper over det ganske land, til han nå topper plakaten på noen av Norges største festivaler.

 Adam har oppvokst i Oklahoma, bodd i Chicago og Minneapolis. Han nærmest ramlet inn på en scene da han var åtte år og har siden ikke sett seg tilbake. Adam Douglas er en spellemann i ordets rette forstand Hans musikalske visjon er å spille for folk, om øyeblikkene som skjer på scenen, og om øyeblikkene som skjer i møtet med publikum.

Hør deg opp på lyden av Verket 2019 her.

 

Hans Petter Haaland