BROILER

Broiler press photo.jpg

Det var få som forutså hvilken enorm suksess Broiler, bestående av Mikkel Christiansen og Simen Auke, skulle bli da de entret musikkscenen i 2012. På bare noen få år har Drammensguttene opparbeidet seg over 400 millioner avspillinger på Spotify, og forvandlet seg fra YouTube-personligheter til en veletablert og svært vellykket DJ- og produsentduo.

I 2015 ga de ut monsterhiten «Wild Eyes», som gikk rett til førsteplass i Norge. Den ble også nominert til «årets låt» på Spellemann, og har solgt til over åtte ganger platina. Samme år gikk deres remix av Imagine Dragons «shots» sin seiersgang, og har i skrivende stund utrolige 228 millioner streams på Spotify!

De senere årene har de sluppet en rekke hits med enorm suksess og bygget seg bred erfaring med spillejobber på steder som Tomorrowland i Belgia og Ushuaia på Ibiza. Kritikere beskriver dem som «noen av de mest talentfulle produsentene i Norge» og vi er svært stolte over å kunne si at de i august tar turen til Mo og Verket!

Hør deg opp på lyden av Verket 2019 her.

Hans Petter Haaland