LOKALE TALENTER TIL UNDERVERKET

DSC_1605.jpg

Også i år vil talenter fra Helgeland opptre på Underverket. Vi i Verketfestivalen har alltid vært opptatt av å løfte frem talenter fra nærområdet. Å vise seg frem for et festivalpublikum er stort for unge som lever og ånder for musikk. I fjor hadde vi besøk av Emma Røed og Høydeskrækk og året før var det Evelyn Mali og Anna Anita Yaskiv som sto på HSB-scenen. 

Hvem som blir årets talenter er ennå ikke klart, men med det nyopprettede fondet StøtteVerket ligger det i kortene at det er mottakere av støtte her som også får scenetid. 

- Sammen med Helgeland sparebank ønsker vi å stimulere til utvikling av musikktalenter og den kreative næringen på Helgeland.  Vi er spent på hvem som søker, hvem som til slutt får økonomisk støtte og som også får inngå i den fine artistrekka på Underverket 2018, sier festivalsjef Maiken Johansen. 

Du kan fortsatt sende inn søknad til StøtteVerket HER

Nye og etablerte band fra hele Helgelandsregionen kan søke. Band og artister utenfor regionen kan også søke, men da må pengene legges igjen på Helgeland og prosjektet må kunne relateres direkte til regionen. Forutsetningen er at lokale krefter står for utførelsen av oppdraget.