Coop Helgeland og Verket inngår samarbeid

”Verket musikkfestival bidrar til stolthet og løfter hele regionen Helgeland,” fastslår Coop Helgeland-sjef Per Brochmann.

Coop Helgeland blir nå samarbeidspartner med festivalen. Verket har på kort tid blitt en av landsdelens mest attraktive musikkfestivaler. Og når Verket arrangeres for sjuende gang i august 2015, får vi for første gang se artister opptre fra ”Coop-scenen”.

”Verket har blitt et Helgelands-begrep. Arrangementet trekker folk fra hele regionen, virker samlende og gjør oss stolte. Dette bygger kultur i bred forstand. Derfor er vi blitt partner,” sier Per Brochmann.

Coop Helgeland vil gjennom sine butikker i Sandnessjøen, Mosjøen og Rana gi festivalgjengerne mulighet til å få satt på sine festivalbånd og fylle på sine cashless-kort. Stand og maskiner vil være på plass i butikkene i uken før festivalen.

Verksmester Christian Lorentsen er meget godt fornøyd med det nye samarbeidet.

”Verket er helt avhengig av et næringsliv som er med på laget, og vi gleder oss stort til å samarbeide med Coop fremover. Coop er en stor og viktig aktør på Helgeland, og det gjør oss stolte at de har lyst til å være med på Verket,” sier en veldig fornøyd verksmester Christian Lorentsen.

Verket musikkfestival arrangeres for sjuende gang på Revelen 28. og 29. august 2015.

Siri Hveem