Haaland og Verket inngår samarbeid

Vi er veldig glade for å dele at Verket har en ny samarbeidspartner på plass. Sammen med Haaland holding skal vi jobbe videre for å lage den beste og største musikkfestivalen på Helgeland! Vi gleder oss!

Daglig leder i Haaland er veldig fornøyd med det nye samarbeidet.

"Verket er et fantastisk arrangement, som skaper stolthet og glede. Festivalen gjør rett og slett Mo i Rana til et bedre og morsommere sted å bo. Verket har verdier som er veldig sammenfallende med Haaland sine, så vi har veldig tro på dette samarbeidet," sier Lars M. Høgaas.

"Verket er en perfekt anledning for oss til å samle våre ansatte og viktigste kunder i en uformell setting, så dette er et samarbeid som kommer til å bli viktig for oss på mange måter. Vi gleder oss til være mer delaktig i Helgelands største festival!" sier daglig leder i Haaland VVS, Reidar Nilsen.

Les mer om Haaland her.

Siri Hveem