Marcus & Martinus kommer til Verket

Skjermbilde 2015-11-24 kl. 14.04.24.png

Tvillingparet og tenåringsidolene Marcus & Martinus sang seg inn i alles hjerter da de i en alder av ni år vant MGP junior med låten ”To dråper vann”. Siden den gang har det bare gått oppover, og i februar ga de ut nummer én-albumet ”Hei”, som nå har ligget på VG-lista i 37 uker. Superhiten ”Elektrisk”, med Katastrofe har nærmere ni millioner streams på Spotify og musikkvideoen er sett mer enn fire millioner ganger på Youtube.

I november slapp de nå 13 år gamle guttene fra Trofors i Nordland billettene til sitt aller første show i Oslo spektrum, og solgte ut på under to timer.

”To Oslo spektrum, titalls millioner streams på Spotify, og en fanskare de færreste kan skilte med. Marcus & Martinus er Norges mestselgende liveartist akkurat nå i en alder av 13 år. Dette blir helt rått!”, sier en stolt bookingsjef Hans Petter Haaland. 

Marcus og Martinus omtaler selv at de aldri hadde vært der de er i dag uten fansen, som går under kallenavnet MMere.

"Det morsomste jeg vet er når jentene hyler", sier Marcus. "Ja, det gir oss masse energi", følger tvillingbror Martinus opp.

27. august står Marcus & Martinus på scenen på UnderVerket, og festivalsjef Maiken Johansen tror på en smekkfull slette på Revelen. 

”Her kommer det til å bli hylende og superglade barn, og rekordraskt billettsalg. Billettene er i salg NÅ, og jeg anbefaler alle å sikre seg familiens billetter først som sist”, sier en strålene fornøyd festivalsjef Maiken Johansen.

Verket blir den eneste sommerfestivalen i Nordland som får besøk av popyndlingene i 2016. 

 

Siri Hveem