Coop Helgeland og Verket fortsetter det gode samarbeidet

Under Verket 2015 kunne publikum for første gang se artister spille på Coop-scenen.  Her opptrådte blant annet Marit Larsen, Emilie Nicolas, Jonas Alaska og Kåre & The Cavemen. Nå er bookingen i full gang for å sette programmet til Coop-scenen for Verket 2016.

"Vi er meget fornøyd med å ha Coop med oss videre på Verket-laget. Gode samarbeidspartnere sikrer at vi kan videreføre og styrke Helgelands største musikkfestival og gi publikum nye supre festivalopplevelser kommende år", sier festivalsjef Maiken Johansen. 

I forkant av årets festival hadde Verket stand på Coop-butikkene i Mosjøen, Sandnessjøen og Mo i Rana. Her kunne man fylle opp sitt Cashlesskort, og bytte fra billett til bånd. Dette er et tilbud vi er svært glade for at vi kan tilby også i 2016. 

Markedssjef i Coop, Mona Stensheim, ser også frem til å fortsette samarbeidet:

"Vi har etter et vellykket samarbeid med Verket besluttet å videreføre samarbeidsavtalen i 2016. Dette er en festival for hele Helgeland og som gir et løft til regionen. Vi er stolte av å være en samarbeidspartner med en fantastisk musikkfestival som Verket,  og ser frem til åttende utgave i august 2016", sier Stensheim.

Besøk Coop Helgeland sin Facebook-side her

Siri Hveem