Glencore og Verket ser frem til videre samarbeid

Flere virksomheter i Mo Industripark har gjennom årene vært betydningsfulle samarbeidspartnere for Verket. Det er nå bekreftet at Glencore Manganese Norway viderefører samarbeidet med festivalen.

HR-sjef, Eli Anita Åstrøm, i Glencore Manganese Norway er veldig fornøyd med å være med på Verket-laget fremover:

”Verket har satt Mo i Rana, Helgeland og industrien på kartet. Festivalen er viktig for lokalsamfunnet vårt og skaper mye positiv omtale. For Glencore Manganese Norway er dette en flott arena, og vi vil bidra til at festivalen utvikler seg og fortsetter å glede mange unge og voksne,” sier hun.  

Festivalsjef, Maiken Johansen, mener det har vært og fortsatt er viktig for Verket å ha representanter fra industriparken med som støttespillere:

”Med tanke på Verkets navn og beliggenhet er vi og Glencore en veldig fin sammensetning. Dette er bare én av grunnene til at vi er utrolig glade for å ha de med på laget,” sier hun.

Begge parter ser frem til første artistslipp på nyåret. To tusen Helgelendinger har allerede sikret seg billett til Trofors-tvillingene, Marcus & Martinus, som spiller på Underverket siste helga i august 2016.

Les mer om Glencore her

Siri Hveem