Popdronninga Marit Larsen og stjerneskuddet Anna Of The North til Verket

Skjermbilde 2015-05-20 kl. 11.57.50.png

Allerede som tenåring var Marit Larsen et verdensnavn innen popmusikk, som en del av gruppa M2M. Flere Spellemannpriser og 4 album senere er det en anerkjent soloartist som nå er klar for Verket. Med låter som ”Don´t Save Me”, ”Under The Surface”, "If A Song Could Get Me You”, “I Don’t Want To Talk About It” og “Coming Home” har Marit Larsen servert popperler få andre kan matche og blitt en av landets ypperste popartister.

”Etter å ha holdt det gående som artist i 15 år, klinket Marit Larsen til med sitt kanskje beste album i 2014, og gikk rett til topps på VG-lista. Og vi ble ikke noe mindre imponert av at hun også hadde produsert ”When The Morning Comes” selv. Det var ikke annet å gjøre enn å ønske Marit Larsen velkommen tilbake til Revelen!”, sier verksmester Maiken Johansen.

Det har florert rundt nykommeren Anna Of The North i media og musikkbransjen det siste året. Med debutsingelen «Sway» har hun skapt bølger over hele verden. Anerkjent musikkpresse som har lagt sin elsk på jenta fra nord, og med hundretusenvis av avspillinger på musikkdelingstjenesten Soundcloud kan man trygt si at musikkfans har gjort det samme. The Chainsmokers-remixen av hennes låt «Sway» genererte imponerende 1 million streams på under to uker.

”Musikknorge har spådd at Anna Of The North er det store stjerneskuddet i 2015, og at hun er booket til festivaler som Øyafestivalen og Slottsfjell allerede før hun har sluppet sitt debutalbum bekrefter nettopp det! Det er alltid gøy å kunne gi plass til nye, fremadstormende artister!”, sier bookingsjef Hans Petter Haaland.

Siri Hveem