Kveldsprogrammet er komplett: Verket-favoritt Åge & Sambandet og Jonas Alaska til Verket!

Da Åge Aleksandersen ga ut Levva livet i 1984 ble albumet tidenes mest solgte i Norge med over 260.000 solgte eksemplarer, og ble liggende på VG-lista i hele 37 uker. 31 år etter er norsk rocks gudfar like aktuell. Åge & Sambandet avsluttet Verket med et brak i fjor med Skambankt på scenen. Videoen av ”Åge & Skambandet” tok Verket til nasjonal media, og ble lagt merke til over hele landet. Kanskje kan Mo i Rana-folket se fram mot nye samarbeid, når Åge nå kommer tilbake.

”Åge & Sambandet og Verket er i ferd med å bli en kjærlighetshistorie. Med den vanvittige stemningen som var på Revelen i fjor, klarte vi ikke dy oss. Vi fikk beskjed om at det kunne gå, og måtte bare kline til. Åge måtte tilbake til Revelen” sier en storfornøyd bookingsjef Hans Petter Haaland.

”Verket er et fantastisk flott arrangement og det er gøy å høre at vi var sterkt ønsket til årets festival.”,sier Åge Aleksandersen.

Med slippet av sitt tredje album tidligere i vår, tok Jonas Alaska det endelige skrittet fra å være ung og lovende til å befeste sin posisjon som en av de stødigste leverandørene av kvalitetsmusikk her til lands. Jonas Alaska har siden debuten spilt på de fleste av landets scener, store tv-show og festivaler, og han har en helt egen evne til å bevege publikum i alle aldre med sine personlige tekster og gode melodier.

”Jonas Alaska er som en musikalsk spabehandling og på sitt beste flyter han som ei stille elv gjennom følelseslivet, med sine sterke og fine tekster. Men mannen har også ei rocka og langt villere side som han har lovet å vise oss til gangs på Verket. Her får vi hele spekteret.”, sier verksmester Maiken Johansen.

Siri Hveem