OnklP & De Fjerne Slektningene og The Main Level kommer til UnderVerket. Det gjør også en barne tv-helt fra Mo i Rana når Håvard og Sofia er bekreftet.

Og nok en gang får lokale talenter mulighet til å vise seg fram på Verket-scenen.

Verketfestivalens dagtidsarrangement, UnderVerket, samler hvert år en full slette med barn og unge på Revelen. Nå avsløres det endelig hvem som er årets trekkplaster.

Det er allerede klart at OnklP & De Fjerne Slektningene spiller på Verket i år, og nå er det bekreftet at de også gjør en helt egen konsert på UnderVerket.

”Verket skal tilby noe for alle, og det er viktig for oss å være med å gi unge de store musikkopplevelsene!”, sier verksmester Maiken Johansen.

Bergensgruppa The Main Level har bygd en enorm fanskare raskere enn de fleste. Selv om de tre ikke har gitt ut mer en to singler, har de allerede fått fans verden over. De har rundt 70 forskjellige fansider på nettet, i 30 forskjellige land. I vinter turnerte bandet med Isac Elliot, som fylte UnderVerket i 2014.

”Bandet møter hylekor hvor enn de drar, og er spådd til å bli Norges neste musikalske eksportvare. Så vi gjør oss klar for en ny runde hyling på UnderVerket.” sier en fornøyd bookingsjef Hans Petter Haaland.

Mange kjenner Håvard og Sofia fra Barne-TV, og nå kommer duoen til Underverket for å lage liv og røre for de minste. Her skal de servere moro for barn i aldersgruppen 2-12 år og det blir kjente barnesanger, spill, ballongfigurer, grønnsakskarate, påkledningsbonanza og quiz.

 

 

Siri Hveem