Sondre Justad og Admiral P til Verket

De to første bekreftede navnene til årets kveldsprogram på Verket er ingen ringere enn Sondre Justad og Admiral P.

Den unge lofotværingen Sondre Justad har siden debutsingelen ”Nu har du mæ” vært et friskt pust på den norske pophimmelen, og alle hans singelutgivelser har nytt tung rotasjon på de fleste av landets radiokanaler. Justad har også gjort en rekke imponerende TV-opptredener, deriblant på TV2s ”Senkveld” og NRKs ”Lindmo” og ”P3 Gull”.

Høsten 2015 slapp han endelig også debutalbumet ”Riv i hjertet”, til strålende anmeldelser fra en samlet norsk kritikerstand. ”Snakk om å innfri. Sondre Justad er allerede popstjerne”, skrev Aftenposten om plata. 

- Sondre Justad er den største artisten som har kommet ut av Nord-Norge på veldig lenge. Derfor er det en glede å ønske ham velkommen hit til Helgelands største festival, sier festivalsjef Maiken Johansen.

Norges reggae-general Admiral P slo gjennom for alvor med monsterhiten ”Snakke litt” i 2011. Siden den gang har han definitivt krysset over til å bli allemannseie, med en rekke bejublede konserter, Spellemannpris for låten ”Engel” i kategorien Årets Hit og nå i disse dager med deltakelse i TV2-suksessen ”Hver gang vi møtes”. 

- Med Admiral P og Sondre Justad er vi godt i gang med det som blir nok et knallprogram for Verket. Begge har en hitkatalog uten like og er fantastiske liveartister, sier en fornøyd bookingsjef Hans Petter Haaland. 

 

Siri Hveem