Coop Helgeland og Verket inngår samarbeid i nye tre år

Coop Helgeland og Verket har signert ny avtale. Dermed er det klart at vi skal oppleve en rekke spennende artister på Coop-scenen de neste tre årene. 

Markedssjef i Coop Helgeland, Mona Stensheim, ser frem til å fortsette samarbeidet i 2017, 2018 og 2019.

- Verket er en utrolig fin festival som favner bredt. Vi får fantastiske festivalkvelder, og i tillegg tas barn og unge på like stort alvor med det fine Underverket. Gjennom bevisst og målrettet arbeid har festivalen fått stor betydning for hele Helgeland. Vi ser frem til å være med på det niende året og ikke minst 10-årsjubileet i 2018, sier Stensheim.

Coop Helgeland kjenner Verket godt etter å ha samarbeidet med festivalen siden 2015. De har bidratt til at festivalen både har befestet sin posisjon, og fått rom til å videreutvikle seg, mener festivalsjef Maiken Johansen.

-  Vi elsker engasjerte og dedikerte samarbeidspartnere som Coop Helgeland, og vi er veldig glad for denne tilliten og at samarbeidet fortsetter i nye tre år. Det gir viktig forutsigbarhet for oss, fortsetter hun.

-  Vi er opptatt av å gi partnerne våre verdi tilbake, året rundt ikke bare selve festivalhelga. Verket er en av regionens sterkeste merkevarer etter mange års iherdig jobb. Vi ønsker å være en profesjonell samarbeidspart som løfter alle som er en del av Verket-familien, avslutter festivalsjefen.

Coop Helgeland har vært opptatt av å synliggjøre Helgeland utenfor Rana og at det er en festival for hele Helgeland. Derfor er det i forkant av festivalen stand i Mosjøen og Sandnessjøen, bemannet med folk fra Verket, Coop Helgeland og en del andre samarbeidspartnere. Dette tilbudet har publikum gitt uttrykk for at de setter stor pris på og det blir nå videreført. 

Siri Hveem