Highasakite til Verket

Publikum har sendt utallige ønsker om å få Highasakite til Verket. Nå kommer de endelig!

-       Highasakite er et av Norges største band, og få kan vise til en like bratt suksesskurve. Bandet er en gjenganger i innboksen hos oss når publikum kommer med sine artistønsker, sier bookingsjef Hans Petter Haaland.

Både han og festivalsjef Maiken Johansen synes det er kjekt å glede alle som har bedt om å få dem til Verket.

-       Det hagler med femmere og seksere rundt dette bandet. Jeg så dem senest på Bergenfest i vår og kan forstå hvorfor. For mange blir nok denne bookingen en julegave på forskudd, sier Johansen.

Listetopp og live-yndling

I mai slapp Highasakite albumet «Camp Echo» til strålende anmeldelser, og fulgte dermed opp «Silent Treatment», som klarte hele 94 uker i strekk og satte ny rekord på Norges offisielle albumliste. «Camp Echo» ligger fortsatt trygt inne på VG-lista, og det er ingen tegn på at interessen avtar med det første.

På livesiden har Highasakite i år gjennomført en festivalsommer hvor de i Norge har vært headliner hos Øyafestivalen, Bergenfest, Pstereo, Parken og Trollrock, i tillegg til store internasjonale festivaler som Roskilde, Hurricane, Glastonbury, Bråvalla og Latitude. Highasakite gjorde dessuten en egen slippkonsert på Village Underground i London, i tillegg til en fullstendig utsolgt turné i Norge som slo de fleste rekorder når det kom til hurtig billettsalg.

Søndag kveld gjorde Highasakite en fantastisk opptreden som det norske bidraget på årets Nobelkonsert.

Sikrer seg pass tidlig

Highasakite er det andre navnet som slippes til Verket 2017, som går av stabelen 18. og 19. august.  Helgelands største musikkfestival har allerede gått ut med stjerneskuddet Aurora, og billettene går unna.

-       Folk er allerede godt i gang med å sikre seg festivalpass og hotellpakker. Noen var for sent ute i år og vil ikke gå på samme smell denne gang.  Jeg tipper at flere får opp dampen nå som Highasakite er bekreftet, og vi har mange andre fine slipp i vente. Målet er selvsagt å selge ut festivalen denne gang også, så det er bare å sikre seg det jeg vil kalle en Golden Ticket først som sist, avslutter Johansen.

Du sikrer deg din festivalopplevelse HER. 

 

Hans Petter Haaland