Lars Vaular, Kakkmaddafakka og Ondt blod til Verket

Med sin «666»-trilogi ble Vaular nominert til hele fire Spellemannpriser i 2015, og hans alltid originale og ekspansive form for hiphop på norsk er på mange måter i en helt egen liga. Vaular er en artist som pusher grensene for hva rap kan være, og på scenen har han aldri vært bedre enn nå. Derfor var det nok mange som synes det var fortjent at det var nettopp Vaular som gikk av med selveste P3-prisen under årets P3 Gull-utdeling. 

“Det er en stor glede å ønske en av våre absolutte favoritter tilbake til Verket. Lars Vaular har siden sist han besøkte oss gitt ut uhorvelige mengder bra musikk, og da vi så ham ha Øyafestivalen i sin hule hånd i fjor sommer var vi ikke tvil. Nå er det på tide at Lars kommer tilbake til oss”, sier bookingsjef Hans Petter Haaland. 

Den herlige buketten med bergensere i Kakkmaddafakka har lenge vært blant landets aller beste indiepoporkester. Med sin helt særegne signatur bander med brørene Vindenes i spissen levert hits som «Someone New», «Forever Alone», «Restless» og «Young You» på samvittigheten. Og det er ikke bare her hjemme Kakkmaddafakka skaper begeistring. På kontinentet, og spesielt i land som Tyskland og Spania, har bandet opparbeidet seg en imponerende fanskare. 

Hardcore-håpene fra nord i Ondt Blod har mottatt sjeldent gode tilbakemeldinger for debutalbumet sitt «Finnmark». Med toppkarakterer fra Musikknyheter (10/10) og Trønderavisa (6/6) og skyhøye terninger fra NRK P3, Dagbladet, iTromsø og Panorama kan en allerede nå fastslå at Kirkenes-kvintetten seiler opp som verdige bærere av en stolt, norsk sjangerfane. 

”Slippet av Lars Vaular, Kakkmaddafakka og Ondt blod understreker hva Verket skal være: Tre artister fra hver sin sjanger som alle leverer fantastiske liveshow.” oppsummerer bookingsjefen. 

Siri Hveem