Topper Underverket med verdensstjernene Nico & Vinz

De som har sikret seg billett til Underverket kan bare glede seg enda mer, for nå er også Nico & Vinz booket til familiefesten.

- Våre unge publikummere er viktig for oss. Vi synes det er flott at festivalinteressen kan etableres tidlig og at familier har muligheten til å kose seg sammen med god musikk og stemning på dagtid. Jeg derfor er veldig glad for at vi i tillegg til hyperpopulære Marcus & Martinus nå også har superduoen Nico & Vinz som del av Underverket, sier festivalsjef Maiken Johansen.

Få norske artister har opplevd suksess på samme nivå som Nico & Vinz fra Oslo. De norske stjerneskuddene har toppet hitlister verden over og levert en imponerende hitrekke.

- For ei stemning det skal bli på Revelen! Jeg ser ikke bort fra at publikum høres til Hemavan, kanskje helt til Umeå, ler Maiken Johansen.

Underverket er utsolgt, men den som har dagspass for lørdag, helgepass eller Verksmessabillett har også adgang til Undeverket.

- Vi har fortsatt pass i alle kategorier, men spesielt helgepass har gått kjapt unna de siste ukene og salgstakten ser bare ut til å tilta. Verket har aldri solgt så godt så tidlig som i år, så jeg anbefaler folk å sikre seg billett nå.

Neste uke blir det klart hvilke lokale talenter som skal få vise seg frem på Underverket. Rundt 5000 publikummere ventes til dagtidsarrangementet. 

Siri Hveem