Asbjørn Slettemark er årets konferansier på Verketfestivalen

static1.squarespace.jpg

Musikkjournalist Asbjørn Slettemark geleider Verket-publikummet gjennom festivalen i Mo i Rana. På lørdagen fortsetter han festen på Koks hvor han er DJ på Verket sin etterfest.

- Asbjørn Slettemark har gjestet Verket før, og det er utrolig trivelig å nok en gang kunne ønske han hjertelig velkommen. Han kommer garantert til å løfte festivalstemninga mange hakk, sier festivalsjefen.

Slettemark ser frem til å tilbringe helgen i Mo i Rana:

- Verketfestivalen er den perfekte avslutningen på en lang festivalsommer. Jeg gleder meg til å ta del i festen på Revelen nok en gang med det flotte publikummet og programmet som Verket alltid har. Miksen av pop og rock, høylytt stemning og folkelivet på familiearrangementet Underverket, det er bare den perfekte oppskriften på ei perfekt helg, sier han.

Siri Hveem