SLIK BLIR VERKET

Om bare to dager samles vi i naturskjønne omgivelser på Revelen når Verket går av stabelen for åttende gang. På scenen står storheter som Nico & Vinz, CC Cowboys, Violet Road, Astrid S, Kvelertak, Lars Vaular, og Marcus & Martinus for å nevne noen. Her er all info du trenger å vite for skape den ultimate festivalhelgen!


SPILLETIDER: 

Se alle spilletider her

ÅRETS KONFERANSIER:

Selveste Asbjørn Slettemark er tilbake på Verket og geleider publikum gjennom helga. På lørdagen fortsetter han festen som DJ på Koks på Verket sin etterfest.  

UNDERVERKET:

Det vil ikke være anledning til å stille seg i kø til Undeverket før kl.09.00 lørdag morgen. Alle som kommer før den tid vil bli bortvist fra området. 
 
Vi vil oppfordre alle foreldre til å informere barna sine om at det er møteplass ved den store oransje stolen på festivalområdet om man skulle miste hverandre. 
Vi kan også anbefale å gi barna en lapp med telefonnummeret til den voksne barnet er sammen med på Underverket, eventuelt skrive nummeret på armen. 

BILLETTER:

Det er fremdeles noen få ledige billetter til fredag og lørdag kveld og de kan kjøpes hos ticketmaster.no, 7-Eleven eller Narvesen. 

Barn under 2 år trenger ikke egen billett til Underverket. 

BYTTE FRA BILLETT TIL BÅND: 

Vi kommer til å ha stand på OBS! Hypermarked i Mo i Rana i forkant av festivalen. Dette gjør vi for å unngå kø på festivalen og derfor ønsker vi å oppfordre alle som har anledning til å ta turen innom å bytte sin billett i bånd.

 • Har du billett til Verksmessa eller helgepass må du bytte billetten din i bånd
 • Har du dagspass til fredag, dagspass til lørdag eller egen billett til Underverket trenger du ikke bytte billett i bånd. Da skannes bare billetten din ved innslippet på festivalen, før du går inn på området.
 • Har du dagspass til lørdag og skal på UnderVerket i tillegg, vil du få et bånd når du ankommer Underverket. Dette båndet gjelder for Underverket og lørdag kveld.


Det er personlig oppmøte for å bytte billetten sin i bånd og båndet må settes på på stedet. 

Tider for stand: 

Onsdag 24. august OBS! Hypermarked i Mo i Rana kl. 09 - 20
Torsdag 25. august OBS! Hypermarked i Mo i Rana kl. 09 - 20
Fredag 26. august OBS! Hypermarked i Mo I Rana kl. 09 – 12


MATSERVERING: 

Tinde:
 
Det blir nydelig matservering på festivalområdet fra Tinde.
 
På festivalmenyen finner du: 

 • Sushi
 • Fish and chips
 • Verketburger 
 • Chips
 • Laksewrap
 • Vegetarwraps
 • Souvas med reinkjøtt fra ARV (fersk verdensrekordholder i souvas- spising)
 • Verketpølse 

 
På Underverket vil det i tillegg være pølse i brød på menyen. Her blir det også popcorn, sukkerspinn og andre søtsaker til salgs. All mat kan fås glutenfri ved forespørsel.
 

BAR

I barene finner du det du måtte ønske av drikke for å komplettere måltidet ditt. 
I hovedbaren (Energisentralen), selges det øl, vin, cider og mineralvann. I tillegg vil det være en mindre bar (Tappedørken) med samme sortiment. På området finner du også 9-kaffen som selger kaffe, kaffe med likør og søte fristelser.

VERKSMESSA:

Med billett til Verksmessa kan du se frem til en ekstraordinær festivalopplevelse, med tilgang på et eget område på Revelen. Det serveres nydelig middag begge dager, det er egen bar med alle rettigheter og det er toaletter som kun tilhører dette området. I tillegg blir det eksklusiv underholdning, og det er selveste Violet Road holder oss med selskap på fredag fra kl.17.00. 

Middag serveres mellom kl.18.00 og kl.22.00 begge dager. Vi har i år erstattet buffeten med individuell servering på brett fra et eget kjøkken i teltet. Dørene til Verket og Verksmessa åpner kl.16.00 begge dager. 

MENY VERKSMESSA:

Fredag:
Osso buco (kalveskank), potetpuré, rotgrønnsaker, gremolata. 

Panna cotta med chilimarinert frukt. 
 
Lørdag:
Bakt kveite, høstgrønnsaker, saltbakte småpoteter, spekeskinke-vinaigrette.

Crème brûlée med appelsinsalat.


BETALINGSLØSNING: 

Verket benytter som vanlig den elektroniske betalingstjenesten Cashless, slik at du som publikummer skal få handlet raskere og køene skal bli kortere. På Underverket vil det være mulig å betale med kontanter også, men vi anbefaler Cashless for å slippe kø. Les mer om Cashless her

For å fylle på Cashlesskortet kan du bruke vanlig bankkort og kontanter. 

PARKERING OG GRATIS BUSS:

Verket har som målsetning at alle som ønsker skal komme seg trygt og raskt til og fra festivalen, og at dette skal være en del av den gode festivalopplevelsen.
Det vil gå buss fra festivalområdet kl.00.00 og kl.00.40. Dette gjelder både fredag og lørdag. Bussene går til Båsmo og Ytteren via Selfors. Til Gruben via Grusveien (veien mellom E12 og Storgata), samt til Åga via sentrum. Busstilbudet er gratis.

Vi har ingen parkering ved inngangen av festivalen. Stopp for å sette av passasjerer vil hindre trafikken på E6 og er uønsket. Veien forbi festivalområdet vil være stengt fra lyskrysset og opp til Hammerveien. Vi anmoder derfor de som kommer med bil å bruke parkeringsplassen ved Gulbygget (MIP) og gå derfra. Parkeringen vil være skiltet.
 
LEDSAGERBEVIS:

Gyldig ledsagerbevis og legitimasjon gir tilgang til Verket sammen med bruker. Bruker kjøper billett på vanlig måte via Ticketmaster, 7-Eleven eller Narvesen. 

FØLGENDE ER IKKE LOV Å HA MED INN PÅ FESTIVALOMRÅDET:

 • Profesjonelt foto-, video,- og lydopptaksutstyr.
 • Stoler, flasker og termoser
 • Dyr
 • Paraplyer og andre skarpe gjenstander
 • Våpen
 • Mat og drikke
 • Bannere og plakater
 • Brannfarlige materialer (engangsgriller, fyrverkeri m.m)

Alle gjester blir visitert ved inngangen og forbudte gjenstander vil bli konfiskert. 

SPILLELISTE: 

Hør deg opp til Verket 2016 ved å følge spillelisten vår på Spotify eller Tidal sin egen Verket-spilleliste. 

 

VELKOMMEN TIL VERKET! 

Siri Hveem