Tusen takk for i år - datoene for 2017 er klare!

Verket 2016 er over og vi vil takke publikum, artister, frivillige og samarbeidspartnere for en fantastisk festival. Vi gleder oss allerede til neste år, og kan med glede meddele at 18.-19. august 2017 blir det ny utgave av Verket på Revelen!

Det ligger nå ute et begrenset antall dobbeltpass som gir inngang både til Verket OG Rød snø 2017. Dobbeltpasset koster kun 2000,- (+avg.) og vil være tilgjengelig en kort periode. Sikre deg billetter til neste års festivalhøydepunkter på Mo HER!

Nytt av 2017, er at Rød snø flyttes fra taket på parkeringshuset i Mo i Rana sentrum til innendørsarenaen, Ranahallen. Datoer for Rød snø 2017 er 10.-11. mars.

”Vi ser frem til å ta Rød snø til et nytt nivå. Dette blir en betydelig oppgradering fra teltet i sentrum. Vi gleder oss til å sette Rød snø-preget på Ranahallen og fylle den til randen med glade festivalpublikummere”, avslutter Johansen.

Vi håper å se deg både på Verket og Rød snø i 2017!

Foto: Bjørn Leirvik, www.leirvikfoto.no

Foto: Bjørn Leirvik, www.leirvikfoto.no

Siri Hveem