Aurora til Verket

Foto: Knut Aaserud

Foto: Knut Aaserud

Årets norske popsensasjon Aurora er første artist som slippes til Verket 2017.

- Vi er kjempestolte av å lansere Aurora som første artist til Verket 2017.  Hun har en helt unik og særegen stemme og har på kort tid utviklet seg til en konsertartist av format. Ikke ufortjent blir hun omtalt som et globalt superstjerne-emne, sier bookingsjef Hans Petter Haaland.

Eksklusiv konsert

Med sin coverlåt av Oasis' «Half the World Away», klatret Aurora helt opp til en ellevteplass på den britiske singlelista i fjor og hun ble kåret til årets nykommer under Spellemanprisen 2015. Av magasinet Rolling Stone ble Aurora i starten av 2016 listet som én av ti nye artister man bør kjenne til. Her til lands kjenner nå ”alle” til fenomenet Aurora og hun befestet seg som et av våre store pop-navn lenge før debutalbumet "All My Demons Greeting me as a Friend" som fikk fantastiske kritikker da det ble sluppet  i mars. Den internasjonale hypen ble ikke mindre av at Aurora spilte på Nobelkonserten, og siden har imponert på en rekke konserter og festivaler. For tiden turnerer hun rundt i Europa og USA.

Verketkonserten blir én av maks to muligheter til å oppleve Aurora i hele Nord-Norge i 2017.

Stjerneskudd på Revelen

- Det er ingen overdrivelse å si at det er et stjerneskudd med talent i særklasse vi får oppleve på Revelen i august. Og når anmeldere skriver at hun synger enda bedre live enn på plate, da er det all grunn til å glede seg, sier festivalsjef Maiken Johansen.

Frem til 1. oktober er det mulig å kjøpe dobbeltpass til Verket og Rød snø 2017 til rabattert pris. Det er lagt ut et begrenset antall dobbeltpass og festivalsjef Maiken Johansen anbefaler dem som vet at de skal på begge festivaler å sikre seg et så fort som mulig.

- Vi går to flotte musikkfestivaler i møte i året som kommer. Det blir som alltid ei solid artistrekke både på Verket og Rød snø, og vi jobber hvert år for å løfte festivalene ytterligere. Det mener vi at vi lyktes med i år, og det er selvsagt ambisjonen for neste år. Så, det er ingen grunn til å vente med å sikre seg billetter til det rocka bybrølet Rød snø og folkefesten Verket, avslutter hun.

Verket arrangeres 18. og 19. august neste år. Et lite hakk nærmere sommeren. Og til en helg som man håper og tror skal gi noen flere muligheter på bookingsiden.

Billetter til Verket 2017 kommer for salg 23. september. 

Hans Petter Haaland