Glencore blir en av våre hovedsamarbeidspartnere

Nye tre år med Glencore Manganese Norway er ei tillitserklæring for Verket og viktig for videre utvikling av Helgelands største musikkfestival.

Glencore Manganese Norway har samarbeidet med Verket i flere år. Nå er avtale for 2017, 2018 og 2019 signert og bedriften går tyngre inn enn tidligere.

- Verket har jobbet seriøst og målrettet i åtte år. Vi ønsker å være tilknyttet en av Helgelands sterkeste merkevarer de neste tre årene og gleder oss veldig til festivalen 18. og 19. august og ikke minst Verkets 10-årsdag i 2018, sier HR-sjef, Eli Anita Åstrøm, i Glencore Manganese Norway.

Verket er en festival som betyr mye for omdømme og bolyst i regionen, mener Åstrøm.

- Når vi nå blir en av de tyngre partnerne blir vi mer synlig i forkant av, under og etter festivalene og vi kan bidra til at den beholder sin solide posisjon og kan utvikle seg ytterligere.

Alle som jobber med Verket er selvsagt veldig glad for ny tillit og videreføring av et godt samarbeid.

- Gode partnere er en pilar for Verket og har vært med å gjøre festivalen til det flotte arrangementet den er i dag, for både barn, ungdom og voksne. Dialog med partnere er givende og vi får mange innspill hvert år som vi tar med oss når vi skal forbedre oss. En festival har alltid rom for forbedringer, så til tross for rekordbesøk i 2016 så hviler vi ikke på laurbærene, sier festivalsjef Maiken Johansen.

Verket har så langt spikret Aurora og Highasakite til festivalen 18. og 19. august. Nytt slipp ventes om kort tid.

- Ja, vi får feire ny avtale med slipp av en ny artist, tenker vi, sier festivalsjefen.

Les mer om Glencore her

Hans Petter Haaland