De første artistene til Verket 2018 er klare

Verket18_artistslipp 1_banner.jpg

Det er en stor glede å annonsere de første artistene til den 10. utgaven av Verket.

Europe

Gabrielle

Cezinando 

Festivalsjef Maiken Johansen formelig bobler over av glede over artistslippet:

-        Europe er ett av de nordiske musikk-navnene vi har hatt ønske om i en årrekke, men ikke hatt mulighet til å hente inn. I jubileumsåret fikk vi det endelig til. Og jeg er bare vilt lykkelig for at vi har sikret oss Cezinando! Jeg håper og tror mange deler vår glede over at en av landets heteste artister kommer til Mo i Rana i august neste år.  

-        Gabrielle er eksplosiv! Hun er en av landets absolutt beste og for tiden mest etterspurte live-artister. På Øya ga P3 henne terningkast 6 og skrev at hun er i verdensklasse. Vi visste jo det fra før og gleder oss til å ønske henne velkommen tilbake til Verket i august”, avslutter festivalsjefen.

Meld deg på Facebookeventet her:

Billetter finner du her:

Hans Petter Haaland