Fire knallnavn til Verket!

Det er med stor glede vi kan ønske både den rutinerte rockeren Danko Jones og Urørtvinnerne i Dårlig vane velkommen til årets festival, sammen med årets popsensasjon, Sigrid og nord-norges store sønner i Zoo.

”Dette er et slipp helt i Verkets ånd. Festivalen har alltid fanget opp det som er nytt og buzzer her til lands, denne gang representert ved hyperaktuelle Sigrid og Dårlig vane. Verket har også tradisjon for nord-norsk folkelighet og band med appell til de mer voksne. Det rykker både i retro-foten og allsang-senteret hos mange ved tanken på  Zoo. 

Danko Jones har jeg opplevd på Buktafestivalen i Tromsø der de gjorde en fantastisk konsert. I august får de som ikke har opplevd de energiske rockerne se hvorfor de er en publikumsyndling”, sier festivalsjef Maiken Johansen.

Følgende artister er foreløpig annonsert til Verket 2017:

Highasakite, AuroraDanko JonesZoo, SigridDårlig Vane

Billetter finner du her

Meld deg på festivaleventet her

Verket går av stabelen på vakre Revelen i Mo i Rana 18. og 19. august 2017. 

Hans Petter Haaland