Verketprogrammet er komplett

Med fem artister som oppsummerer hva Verket skal være, er programmet for Verket 2017 komplett.

Et Britisk band som har stått bak bak noen av musikkhistoriens mest udødelige hits, en nyslått Grammyvinner fra USA, et fett nytt norsk metallband, en hiphop-favoritt, samt en bonuskonsert med festgaranti.

Festivalprogrammet til Verket 2017 er dermed komplett!

“Årets program har veldig fin bredde og variasjon, det kommer ganske enkelt til å bli et knallår! Det ser publikum også ut til å ha oppdaget, for vi har solgt flere dagspass både fredag og lørdag enn på samme tid i fjor, før dette siste slippet”, uttaler festivalsjef Maiken Johansen.

10cc (UK)

Fantastic Negrito (US)

Leprous

Store P

Staysman & Lazz

Disse artistene kommer til Verket 2017:

Highasakite, Aurora, 10cc (UK), Danko Jones (CAN), Postgirobygget, Grant-Lee Phillips (US), Fantastic Negrito (US), Dagny, Kristian Kristensen, Zoo, Leprous, Store P, Sigrid, Dårlig Vane, Staysman & Lazz

Underverket:

Noobwork, Staysman & Lazz, Skei & PT, Vilde og Anna, Lokale talenter

Billetter finner du her

Meld deg på festivaleventet her

Lytt i Spotify her

Verket går av stabelen på vakre Revelen i Mo i Rana 18. og 19. august 2017.

Hans Petter Haaland