Programmet for Underverket er komplett

Det ligger an til en festdag for store og små når familiearrangementet Underverket igjen går av stabelen under Verket i august. 

Youtube-stjernen Noobwork tar turen, det gjør også Staysman & Lazz, Skei & PT kjent fra The Stream og MGPjr-vinnerne Vilde & Anna. Tradisjonen tro får også lokale talenter plass på scenen denne dagen.

 

Lokale talenter

Også i år vil talenter fra Helgeland opptre på Underverket. Vi i Verketfestivalen har alltid vært opptatt av å løfte frem talenter fra nærområdet og det å få vist seg frem for etfestivalpublikum er stort for unge som lever og ånder for musikk. I fjor hadde vi besøk av Evelyn Mali fra Mosjøen og Anna Anita Yaskiv fra Hemnes, i 2015 var det Trekløver og The Other Direction fra Nesna. Nå ser vi etter årets talenter!

Følgende artister tar turen til Underverket 2017:

Noobwork

Staysman & Lazz

Skei & PT

Vilde & Anna

Lokale talenter

 

Billetter finner du her

Meld deg på i Facebook-eventet her

Lytt i Spotify her

 

Hans Petter Haaland