Madrugada til Mo i Rana

Madrugada.jpg

Madrugada gjør et etterlengtet comeback, og tar turen til Verket i 2019!

For snart 10 år siden spilte bandet sin siste konsert noensinne, og dette trodde vi alle var avskjeden fra et av tidenes flotteste band. Gleden var derfor stor da bandet lanserte at de markerer 20-årsjubileum for det legendariske debutalbumet «Industrial Silence», med to gjenforeningskonserter i Oslo Spektrum februar 2019. Begge konsertene ble utsolgt på 48 timer! 

Nå er Madrugada klare for å spille i utvalgte byer og festivaler i Norge i 2019, i dag er det klart at Verketpublikummet får oppleve det legendariske bandet i sommer. På scenen står tre av de fire originale medlemmene, Sivert Høyem, Frode Jacobsen og Jon Lauvland Pettersen, sammen med Cato «Salsa» Thomassen og Christer Knudsen.

-    Verket er heldigvis en av de utvalgte festivalene der Madrugada spiller til sommeren. Det er stor stas. Jeg er nesten irritert for at jeg skal jobbe denne kvelden, samtidig som det er helt fantastisk at publikum år oppleve dette. 

Jeg kan ikke tenke meg et mer passende lydspor til Verket og festivalens industrielle bakteppe enn albumet “Industrial Silence”, sier festivalsjef Maiken Johansen. 

LES MER OM MADRUGADA HER

Meld deg på Facebook-eventet HER:

Hans Petter Haaland