Økonomene Helgeland blir Verket-partner

IMG_3267.jpg

Økonomene Helgeland ser stor markedsverdi i å knytte seg til Verket. Samtidig mener økonomibyrået det er viktig å bidra til at festivalen fortsatt kan utvikle seg.

Dette er den første sponsor-avtalen Økonomene Helgeland inngår etter at de startet opp i 2015, forteller styreleder Frode Rognan og daglig leder Torkel Edin.

- Verket har et sterkt navn og har jobbet frem en god merkevare. Årlig er dette en fantastisk opplevelse for mange generasjoner og folk fra hele Helgeland, så for oss var Verket et naturlig valg, sier Rognan og Edin.

 

Verket-vinduet er viktig

De to kjenner festivalen godt etter å ha vært  publikummere på Verket en årrekke.

- Vi har lagt merke til hvor godt og profesjonelt det jobbes med samarbeidspartnere. Verket er også mer enn en festival, de har i flere sammenhenger vist seg som en god og fremsynt samfunnsaktør, og en utvikler av både by- og region. Vi ønsket å være en del av dette for å bli mer synlig, samtidig mener vi det er viktig at næringslivet sikrer at arrangementer av denne størrelsen finnes her vi bor, sier Rognan.  

- Det er et fint vindu for oss og kan posisjonere oss bedre.  Kanskje er det en floskel, men Verket er med på å sette Helgeland på kartet. Vi ble dessuten litt slitne av å bruke jungeltelegrafen, så nå går vi over til trommer, ler Torkel Edin.

 

Samarbeider i tre år

Avtalen mellom Verket og Økonomene Helgeland er på tre år.

Festivalsjef Maiken Johansen synes det er veldig fint å høre at Økonomene Helgeland har så stor tillit til merkevaren og festivalen.

- Vi skal gjøre vårt til å være den tilliten verdig. Jeg kjenner Frode fra min tid i Mediehuset Helgeland og Torkel fra både yngre og voksne år. Det er seriøse, solide og målretta karer som også er morsomme og kreative. Det er kvaliteter vi kan like og som er et godt utgangspunkt for et langt samarbeid. Det skader heller ikke at de er glad i musikk og ser verdien i opplevelser.

- Jeg kjøpte tross alt mitt første Deep Purple-album som åtte-åring. På kassett. Så jeg har et stort hjerte for rock og gleder meg noe veldig til Madrugada på Verket, sier Torkel Edin.

- Det gjør jeg også. Men i motsetning til Torkel er jeg såpass ung at jeg håper på noe skikkelig hip-hop, avslutter Frode Rognan.

Hans Petter Haaland