Syv knallnavn til Verket 2018!

Det er med stor glede vi kan annonsere både verdensstjerner og norske favoritter til Verkets tiårs-jubileum.

Festivalsjef Maiken Johansen er veldig fornøyd:
«Et slipp som har det meste! Her favner vi rock, pop, rap, hiphop, vise og metal. Og ikke minst: Verdensstjernene Travis (UK) kommer endelig til Mo i Rana. Det er ingen tvil om at det blir ei helt spesiell jubileumshelg i august. Flere navn kommer, så her er det bare å begynne å glede seg - og sikre seg billett først som sist.

 Å få høre og se Travis (UK) i Mo i Rana blir rett og slett stort. I 2001 hørte jeg i hjel albumet The Invisible Band. Halie beskrives som et eksepsjonelt musikalsk talent, og partystemningen inntar garantert Revelen når Kjartan Lauritzen står på scenen. Da har jeg ikke nevnt allsangen under Halvdan Sivertsen, smittsomme hoftevrikk med Silya, og alle henda i været under Klovner i Kamp», avslutter Maiken Johansen.

 

Disse artistene er bekreftet til Verketfestivalen 2018:

Travis (UK)
Europe (SE)
Gabrielle
Klovner i kamp
Halvdan Sivertsen
Cezinando
Silya & The Sailors
Kjartan Lauritzen
Halie
Maiden Norway

 

Facebookevent finner du her

Billetter finner du her

Hans Petter Haaland