Kalas, Halie, Alessandro og lokale talenter til Underverket!

Verket18_artistslipp_event-01.png

Det er igjen duket for en festdag for store og små når familiearrangementet Underverket går av stabelen under Verket i august!

Freddy Kalas tar turen, det gjør også sangfuglen Kyle Alessandro fra Norske Talenter og hele Norges nye popstjerneskudd Halie. I tillegg vil det som alltid være plass til unge, håpefulle lokale talenter på festivalscenen denne dagen.

Freddy Kalas

Freddy Kalas er en av landets mest etterspurte artister, med én krystallklar visjon: Å spre glede med musikk!

Den selverklærte ”sjefen for fest” slo gjennom med monsterhiten «Pinne for landet» i 2014. Siden den gang har han har toppet hitlistene her til lands flere ganger og opptrådt på VG-lista, Spellemann og Allsang på Grensen for å nevne noen. Freddy Kalas har dominert radio- og streaminglister og fått de fleste av oss synge med på låter som «Jovial», «Hey Ho» og «Feel Da Rush». Med Freddy Kalas på scenen blir det alltid allsang, latter og topp stemning. Vi gleder oss stort til han inntar Revelen!

Halie

17 år gamle Halie skapte stor begeistring og ble booket til å spille hos selveste Skavlan etter debutkonserten i hjembyen Bergen i fjor. Det anerkjente britiske musikkmagasinet NME utropte henne til en naturlig arvtaker for storheter som Marina & The Diamonds og Ellie Goulding. 

Det er med andre ord et stort talent vi snakker om her. Både debutsingelen «Echo» og den nyeste «Youth» er fantastiske poplåter der Halies særegne stemme og den lekre produksjonen utgjør et svært imponerende sluttresultat. 

Da vi så henne stå på en scene for første gang, var vi aldri i tvil: Denne jenta bare måtte vi booke til både dag- og kveldsprogrammet på Verket, og vi gleder oss til å se henne to ganger på festivalen vår i august!

Kyle Alessandro

Som 10-åring tok Kyle Alessandro dommerpanelet i Norske Talenter med storm og har med singlene «Din sang» og «Dødskul» sunget seg inn i manges hjerter. Den nå 12 år gamle gutten fra Steinkjer har også brukt oppmerksomheten han har fått  for sitt sangtalent til å fronte en annen viktig sak: At vi står sammen mot mobbing. Godt hjulpet av samme team som fikk Marcus & Martinus opp og frem, er han et stort idol for mange jevnaldrende.

Tross sin unge alder har Kyle rukket å spille en rekke konserter, blant annet på Allsang på Grensen og på Norway Cup. Det loves mer musikk i løpet av 2018 og vi ser veldig frem til å høre både gamle og nye låter fra denne sjarmøren.

Lokale talenter

Tradisjonen tro rydder vi plass til lokale talenter på Underverket. Hvem dette blir er ennå ikke klart, men med det nyopprettede fondet StøtteVerket ligger det i kortene at det er mottakere av støtte her som også får scenetid.

- Sammen med Helgeland sparebank ønsker vi å stimulere til utvikling av musikktalenter og den kreative næringen på Helgeland.  Vi er spent på hvem som søker, hvem som til slutt får økonomisk støtte og som også får inngå i den fine artistrekka på Underverket 2018, sier festivalsjef Maiken Johansen.

Du kan fortsatt sende inn søknad til StøtteVerket HER

Nye og etablerte band fra hele Helgelandsregionen kan søke. De må spille musikk i genrene Verket opererer i. Band og artister utenfor regionen kan også søke, men da må pengene legges igjen på Helgeland og prosjektet må kunne relateres direkte til regionen. Forutsetningen er at lokale krefter står for utførelsen av oppdraget. 

Følgende artister tar turen til Underverket 2018:

Freddy Kalas

Halie

Kyle Alessandro

Lokale Talenter 

Disse artistene er også bekreftet til Verketfestivalen 2018: 

Travis (UK)
Europe (SE)
Gabrielle
Klovner i kamp
Halvdan Sivertsen
Cezinando
Silya & The Sailors
Kjartan Lauritzen
Halie
Maiden Norway

Facebookevent finner du her

Billetter finner du her

Hans Petter Haaland