Adam Douglas til Verket, eMMa til Underverket

AdamDouglas 2.jpeg

- Sist helg spilte Adam for fulle hus hos Kroglia Kulturgård. Ikke alle fikk med seg den fine stunden, så da er det fint å annonsere at et langt større publikum får muligheten til å se han i august, med fullt band. Verket er som kjent et paradis, og der hører Adam hjemme, sier festivalsjef Maiken Johansen.

LES MER OM ADAM DOUGLAS HER.

Meld deg på facebookeventet her.

Emma.jpeg

- Aldri har det vært hylt mer på Underverket enn da Marcus & Martinus besøkte oss i 2016. En utrolig artig dag og vi synes det er kjempegøy at eMMa nå tar turen for å holde sin eneste konsert i Nordland denne sommeren. Soundet er helt klart beslektet med brødrenes, og liker du Marcus & Martinus, da liker du eMMa, fortsetter festivalsjefen.

LES MER OM eMMa HER.

Hans Petter Haaland