Carola og Maria H. Mittet & Lars Bremnes til Verket

Få skandinaviske artister gjennom tidene har hatt en like eventyrlig karriere som Carola, og i år kommer kvinnen bak udødelige hits som «Fångad av en stormvind», «Främling», «Mickey» og «Tommy tycker om meg» endelig til Verket.

-       Det er utrolig artig å kunne annonsere Carola til Verket. Allsang begynner å bli et forslitt begrep, men hvis ikke publikum høres helt til Hemavan når hun drar i gang, ja da vet ikke jeg. Det blir veldig, veldig gøy. I tillegg får vi gamle og nye favorittlåter fra Maria H. Mittet og Lars Bremnes, som har slått seg sammen etter at de var sammen på årets sesong av «Hver gang vi møtes», sier festivalsjef Maiken Johansen.

Det gjør også den nybakte duoen Maria H. Mittet og Lars Bremnes, rett fra årets sesong av «Hver gang vi møtes» på TV2. Vi gleder oss!

Hans Petter Haaland