Underverket er komplett

SLIPP13_post-07.png

Som vanlig er det duket for en festdag for store og små når Underverket igjen går av stabelen på lørdagen. Stjerneskuddet SJUR tar turen, og det gjør også hit-fenomenet Katastrofe. I tillegg vil det som alltid være plass til unge, håpefulle lokale talenter på festivalscenen denne dagen.

-       Og hvert år er jeg litt på gråten når Underverket setter i gang på lørdagen. Det er så fint å se så mange unger, foreldre, besteforeldre, onkler og tanter og venner samlet på ett sted. I år får de oppleve populære Katastrofe, og det kan vise seg å bli siste mulighet ettersom han har annonsert punktum etter 2019. De unge vet også at SJUR er et meget hett navn om dagen, som har gått viralt med flere av sine remixer og som kan vise til millioner av strømminger. Som alltid får vi også lokale talenter på scenen, i god Underverket-tradisjon, avslutter hun.

Hans Petter Haaland