Programmet for Verksmessa 2019 er klart!

VERKSMESSA_-01.png

Tradisjonen tilbyr vi et par artister i Verksmessa, for dem som vil ha en ekstraordinær festivalopplevelse med middag og eksklusiv underholdning. 

I år er det Sol Heilo og Maria Haukaas Mittet & Lars Bremnes som står på programmet.

-       Det kule med Verksmessa i år er at vi kan garantere Sol! Sol Heilo er scenisk uimotståelig sjarmerende, med den litt hese og rå røsta som får oss til å smelte totalt. Herlig energi og tilstedeværelse.  I tillegg kommer Maria H. Mittet og Lars Bremnes som garantert vil skape trivelighet og få oss til å reflektere, og kjenne på det aller største: Den der kjærligheta, festivalsjef Maiken Johansen. 

-       I tillegg til fantastiske artister har vi Stenneset mat & vin med oss på matsida. Her vanket det raust med ros i fjor, og lista legges ikke lavere i år. Vi tipper på kjøtt og fisk fra topphylla fredag og lørdag. Og vi skal gjenskape og helst toppe den fine vibben vi hadde i messa i fjor, med KunstVerket, kaffebar og det hele. Mange bedrifter gjester Verksmessa hvert år, men alle kan så fremt det er ledig kjøpe billett som inkluderer middag med dessert og underholdning begge dager, avslutter hun. 

Med billett til Verksmessa kan du se frem til en ekstraordinær festivalopplevelse, med tilgang til eget område på Revelen. Det serveres middag både fredag og lørdag, med underholdning. Det er egne toaletter som kun tilhører dette området, og du kan holde deg under tak med egne sittegrupper.

Fredag: Sol Heilo 

Lørdag: Maria Haukaas Mittet & Lars Bremnes

Les mer om Verksmessa og bestill ditt Verksmessapass

Hans Petter Haaland