4 nye navn og programmet for Verket 2019 er klart

Det er en stor glede å kunne annonsere de siste artistene til programmet for Verket 2019: Thomas Stenström (SE), Katastrofe, Sjur og Klish er klare for Verket – og programmet er herved komplett!

      Det er fantastisk at Verket har lyktes med å få Thomas Stenström til Mo i Rana i august. Han har både platinatrofé og Grammys i bagasjen, og da han besøkte Slottsfjell sist, høstet han en sekser på terningen. sier festivalsjef Maiken Johansen om dagens slipp og fortsetter:  


- Dessuten blir det høy festfaktor når Katastrofe også inntar Verkets kveldsprogram. Dette er et navn mange partyløver har ønsket seg lenge. Det er gøy å presentere Sjur og Klish - to veldig spennende navn her til lands om dagen! Vi har et sterkt og variert program i år, med den tyngde, bredde og underholdningsverdi Verket skal ha. Her er det musikalske og artistiske bunnsolide og det mer uhøytidelige og humørfylte. Det nye og det etablerte utgjør en spennende og feststemt total som skal få oss til å grine, kline, le, danse, miste munn og mæle og synge høyt med venneflokken, avslutter Johansen. 

Hans Petter Haaland