Si hei til Ingrid!

Vi er veldig glade for å kunne ønske Ingrid Alte Westman velkommen i staben vår! Ingrid har fått stillingen som festivalmedarbeider på Verket og er allerede godt i gang med planleggingen av årets utgave av festivalen.

Bli bedre kjent med Ingrid, som er oppvokst på Mo, via intervjuet RanaBlad har gjort med henne. Les hele intervjuet her (+sak).

Under bildet kan du lese et utdrag fra saken.

På bildet: Ingrid Alte Westman

På bildet: Ingrid Alte Westman

De viktigste erfaringene jeg har er kanskje at jeg har vært innom de fleste funksjonene som må være på plass for å få til en festival. Jeg har vært innom billett, akkreditering, sørge for de frivillige og jeg har båret gjerder. Det tror jeg kan hjelpe meg i denne jobben, sier Ingrid Alte Westman.

Daglig leder i HES, Hans Petter Haaland, syns Alte Westman har en interessant bakgrunn og hadde en magefølelse om at hun var den rette for jobben.

Hun virker som en veldig strukturert person. Det er en god miks å like å jobbe med festival, samtidig som du liker struktur. Det er mange baller i lufta. Hun har erfaring fra festival, er fra Mo og kjenner byen godt, sier han.

Haaland forteller at det var rundt 20 søkere selv om de ikke hadde lyst ut stilling på tradisjonelt vis.

Vi annonserer ofte gjennom egne kanaler. Det er mange i bransjen som følger med på det vi gjør, og vi vil at de som jobber for oss vet hvem vi er og hva vi står for. Vi annonserer ikke gjennom finn.no.

HES er innblandet i seks festivaler rundt om i landet, i tillegg til at de drifter Kulturhuset Mo. Alte Westman kommer til å jobbe på kontoret sammen med festivalsjef på Verket, Maiken Johansen, som gleder seg til å få selskap på jobb.

Dette tror jeg styrker oss betydelig og mitt førsteinntrykk av Ingrid, og det hun kan, er veldig bra. Jeg registrerer hun er sterk på en del områder jeg har potensial, og det er bra med et yngre tilskudd. Det gir bedre dynamikk, fleksibilitet, nye innspill og synsvinkler – og ikke minst styrker det oss ressurs- og kompetansemessig, sier Johansen.

Les hele intervjuet hos RanaBlad her.

VELKOMMEN PÅ LAGET, INGRID!

Hans Petter Haaland