Intervju med Hollywood

Tre av sin generasjons mest bemerkelsesverdige stemmer i norsk pop, offentliggjorde for en tid tilbake at de har startet nytt band. Mikhael Paskalev, Billie Van og Jonas Alaska har slått sine stemmer sammen en gang for alle, og det splitter nye bandet Hollywood så dagens lys. Den storslagne og vokalsterke debutsingelen «Monster» satte bandet på kartet, og fikk oppmerksomhet både i inn- og utland. Og like etter slapp de singelen «Manikin» som beveger seg frekt i takt med storheter som Prince og blander en god dose 80-talls sci-fi med hipster pop anno 2018. Til høsten kommer albumet!

Hollywood_bred.jpg
IMG_7048.jpg

Har dere spilt i Mo i Rana tidligere?

- Jeps, Jonas har spilt Verketfestivalen to ganger og Mikhael en gang før og vi GLEDER oss til å spille her igjen. Elsker å være i flotte nord!

Hva er viktigst for dere på rideren?

- Vi har ikke så spennende rider, men setter helt sykt stor pris på get-in mat - altså brødmaten vi får når vi ankommer spillestedet. Vi er alle som regel helt sykt sultne, og til og med Billie kan klare 5-6 skiver da..!

Hvilken sang er dere mest stolte av å ha skrevet?

- Ricky er nok en favoritt

Hva er deres beste sommerminne fra 2019?

- Etter en rimelig intens plateferdigstillelse i vår tok vi med familiene våre til hytta til Billie på Hvaler og grillet og badet og fisket krabber for livet!

Hva er soundtracket til deres sommer?

Stevie Wonder - Love’s in Need Of Love Today

Vi gleder oss til å se Hollywood på scenen fredag 23.august.

Billetter finner du her:

Hans Petter Haaland