travis18__1920x964.jpg

Travis (UK)

Det er ikke med så rent lite stolthet vi kan annonsere at verdensstjernene i Travis kommer til Verket 2018. Det skotske bandet, med særegen evne til å lage uimotståelige og bittersøte poplåter spiller kun to konserter i Norge i år, der den ene heldigvis blir i Mo i Rana i august.

Travis var med vokalist Fran Healy i spissen blant de ledende britiske bandene ved årtusenskiftet. De ble gjerne nevnt i samme åndedrag som U2 og R.E.M. og har turnert med storheter som Oasis, Coldplay og Kean. De står bak mastodont-hits som Sing, Side og Why Does It Always Rain On Me og har siden debut-albumet i 1997 begeistret kritikere og publikum i Europa og USA. Under Brit Awards i 2000 fikk de prisen som beste britiske band og albumet The Man Who fikk prisen som beste album og solgte 2, 4 millioner eksemplarer verden over. Albumet The Invisible Band gikk også til topps i England og Norge og befestet Travis som en av rockens superstjerner.

Bandet er ofte beskrevet som jordnære, folkelige og over gjennomsnittet karismatiske, så gled deg til skotsk sjarm i bøttevis og noen av poprockhistoriens største hits.

Lytt på Spotify HER
Lytt på Tidal HER