SJUR

Skjermbilde 2019-04-12 kl. 10.24.50.png

Med over en million månedlige lyttere på Spotify og strømmetall på flere hundre millioner globalt, har SJUR raskt bygget seg en stor fanskare med hans unike merkevare av melodisk, elektronisk musikk. SJUR har gått fra å være DJ i Bergen på lokale klubber, til å varme opp for R3HAB, spille på VG-lista Rådhusplassen, og store festivaler som Findings, Utopia og Palmesus. Låtene hans har også fått oppmerksomhet i liveshowene til tungtvektere som Kygo, Sam Feldt og Matoma.

SJUR startet som produsent ved å legge ut remixer på Soundcloud, som igjen førte til at han fikk gi ut offisielle remixer for store navn som Pitbull, Seeb og James Arthur. Etter å ha vunnet prisen for «Årets up-and-coming artist» under NRJ Music Awards i 2015, fått oppmerksomhet på Billboard.com og ha vært #1 på HypeM-listene seks ganger, ga SJUR ut sin første singel via Sony Music. «Let Me Love You», en cover av Mario sin hit fra 2004, har blitt strømmet snart 100 millioner ganger, og har ligget på topplistene på Spotify i både Sverige, Danmark og Nederland.

2018 var et stort år for SJUR; han ble nominert til “Årets Norske Artist” av NRJ Awards, og skiftet fokus fra klubber til festivaler, inkludert en showstoppende fremføring med den skandinaviske superstjernen Isac Elliot, som opptrer på sommerhiten «Rich & Famous».

22. mars i år ga SJUR ut singelen "Back To Life" feat. Brandyn Burnette, som har ble listet på P3 og mP3. Med mer musikk i vente og et stadig voksende publikum vil 2019 være et utrolig spennende år for SJUR.

Hans Petter Haaland