MARIA H. MITTET & LARS BREMNES

Skjermbilde 2019-04-05 kl. 11.16.30.png

Det var en gjensidig beundring som sådde tanken om et musikalsk samarbeid etter at Maria H. Mittet og Lars Bremnes begge var deltagere i årets «Hver gang vi møtes» på TV2.

Nå er de å finne på turnéveien sammen, og møtes på scenen gjennom egne viser og andre sanger som har betydd mye for dem begge. Konsertene fremføres av Maria og Lars sammen og hver for seg, med et felles band. Vi garanterer en flott konsertopplevelse for publikum i alle aldre!


Maria Haukaas Mittet er fra Senja og har en lang karriere som artist. I 2004 debuterte hun som plateartist og hennes første album «Breathing» solgte til gull. Oppfølgerplaten «Hold On Be Strong» kom i 2008 og solgte til gull etter kun tre uker. Tittellåten ble en internasjonal hit etter femteplassen i den internasjonale Eurovisjonfinalen. Maria har gjort suksess med juleplaten «Lys Imot Mørketida» sammen med Oslo Gospel Choir, og i 2014 gav hun ut sitt første norskspråklige album. Platen ble en stor suksess, og inneholdt både egenskrevne viser og andres på egen dialekt, med grobunn i den nordnorske visetradisjonen. 2015 stakk hun på toppen av alt av med seieren i TV-programmet «Stjernekamp».


Lars Bremnes er født i Svolvær og har vært bosatt i Harstad siden 1997. Han debuterte med platen «Stjernesukkertøy» i 1994, og har siden gitt ut syv album under eget navn. I tillegg har han også gitt ut to album med søsknene Kari og Ola Bremnes. I 2000 og 2006 vant Lars Spellemannprisen, og i 2009 ble han tildelt Prøysenprisen. I 2015 slapp han albumet «Himmel nok tel alle», hans syvende i rekken. Tittellåten lå nesten tre måneder på NRK P1s A- liste. Lars Bremnes jobber nå med ny plate og kommer i løpet av høsten ut med singelen «Elias». Mange har latt seg røre av sangen om flyktningen Elias gjennom en video på sosiale medier.

Hans Petter Haaland