SOL HEILO

SolHeilo.jpg

Multi-instrumentalisten Sol Heilo har gjort internasjonal karriere med bandet Katzenjammer og spilt for fulle konsertarenaer og på de største festivalene rundt i verden. Tidligere i år var hun med i programserien «Hver gang vi møtes» på̊ TV2.

I Verksmessa spiller hun solo med sitt eget band og er klar for å gi publikum en konsertkveld de sent vil glemme!

Sols tekster spenner over et rikt spekter av følelser, noe som gjenspeiles i dynamikken i arrangementene. Musikken hennes er ikke bundet av noen sjanger og det utforskende bandet hennes overrasker oss stadig med et mylder av ulike lyder og stemninger. Hennes tilstedeværelse i formidlingen samt bandets kjemi og spilleglede drar oss inn i en magisk flyt fra første til siste tone i konserten.

Sol Heilo er opptatt av å berøre sitt konsertpublikum på mange plan og gi dem noe de kan ta med seg videre i sine liv. Det er multikunstnerens motivasjon for alt hun gjør, fra å skrive låter, lager bilder og musikkvideoer, designe sine egne t-skjorter og platecover.

I 2018 turnerte Sol og hennes band for fulle hus i Europa med musikk fra debutalbumet «Skinhorse Playground». For tiden er Sol ute på intimkonsert-turné på noen få håndplukkede steder i Norge, også her med fulle hus!

                                           

Hans Petter Haaland