MBA Entreprenør inngår ny treårsavtale med Verket

MBA vært samarbeidspartner på Verket siden 2018, men entreprenøren har samarbeidet med festivalen om prosjekter som Verketstolen og Verketbenken i flere år før det. Til Verkets 10-års jubileum bygget de Rom2018, som har vært et fast innslag på området siden.

«Vi har hatt et veldig godt samarbeid med MBA i mange år allerede, og er veldig glade for at de er med videre i tre nye år. De er fremoverlente og gira på å være med på artige prosjekter, som det såkalte «romskipet» som de bygde i jubileumsåret vårt.
 
Som partner bidrar de ikke bare som sponsor men også med verdifull kompetanse som vi alltid har bruk for. Når vi bygger festivalen er det veldig fint å kunne ta en telefon til “de som bygger” og få hjelp fra dyktige fagfolk», sier festivalsjef Ingrid Alte Westman.
 
Også MBA er strålende fornøyde med samarbeidet:
 
«Vi er stolte over å fortsatt være partner for Verket, og var ikke i tvil da vi ble spurt om å være med videre. Festivalen betyr mye for MBA, alle ansatte i MBA, Mo og hele Helgeland. Ingrid og co gjør en fantastisk jobb og vi ser frem til årene som kommer», sier daglig leder Trond Harry Hansen i MBA Entrepenør AS.

Forrige
Forrige

LINNEA (17) FORTSETTER SOM FESTIVALSJEF FOR UNDERVERKET!

Neste
Neste

MACK FORTSETTER SAMARBEIDET